Vežbanje na poslu

Post

Komentari su isključeni na Vežbanje na poslu Zanimljivosti


Vežbanje na poslu

Moderno ili novo doba podešeno je novim zahtevima prema čoveku koji se nalazi u novim zahtevnijim okolnostima. Faktor vremena je, nažalost, postao važniji od faktora zdravlja, što je izuzetno opasno i problematično.

Nemamo mnogo solucija osim dve dijametralno suprotne. Da dignemo ruke od sebe i prepustimo se sili vremena koja nas ne pita za pravac ili, suprotno, da okrenemo ruke ka sebi i vratimo kormilo života pod našu kontrolu.
Smisao ovog uvoda je okrenut ka budjenju svesti o covekovoj potrebi da se brine o sebi. 95% Ljudi sa posla dolazi utučeno i opterećeno danom koji je samo doneo novi balast i mi želimo kao savetnici za zdravo telo da otključamo Vašu brigu o telu tako što ćemo Vas ubediti da trenirate na poslu.

Svaki dan imate pauzu koju možete probiti i do 40 minuta. Da bi revitalizovali svoje telo i duh predlažemo i preporučujemo da ponedeljak, sredu i petak pretvorite u kardio (šetačku) pauzu od 30 minuta tako što ćete sami organizovati trasu u blizini radnog mesta. Preostalih 10 minuta Vaše pauze na poslu uživajte u razmišljanju kako ste 30 značajnih minuta posvetili sebi na pravi način.